Vores kørelærere

Goodways kørelærere er kendt for at holde sine elever motiveret og engagerede, når de tager er til teori og ude og køre.

KØREKORT OG KØRELÆRER

Når du køber en lovpakke, så kan du regne med en kørelærer med hjertet på det rette sted. Vi er ekstremt opmærksom på, hvem vi tager ind som kørelærer. Dit kørekort forløb er så meget bundet at din oplevelse af kørelæren, at vi ikke tør at lukke hvem som helst ind i vores kørelærerteam. Kørelærerens sociale og pædagogiske kompetencer går aldrig i kompromis med.

Med indsigt, passer vi på hinanden

Det er vores ambition at hjælpe eleverne med at bestå køreprøven første gang, og samtidig gøre dem til verdensmestre i at passe på sig selv og andre trafikanter. Således er der en klar rød tråd mellem teoriundervisning og den praktiske kørsel, hvor et gennemført teorimodul skal ud og øves på vejen.

Vores undervisningsmetoder bygger på en kombination af moderne teknologier og ny forskning inden for undervisningsverdenen. Vores undervisning kan ligeledes nemt og effektivt tilpasses den enkelte kursists
behov.

Dedikeret kørelærer

På køreskolen bliver du taget imod af venlige og kompetente kørelærere, som altid vil være der for dig, indtil du står med dit kørekort i hånden. Efteruddannelse er et fast punkt i kørelærernes kalender, idet ønsket om at dygtiggøre sig og udvikling af egne undervisningskompetencer gør arbejdet spændende og udfordrende.

Med vores dedikerede lærere på køreskolen vil du altid føle dig sikker og fagligt stærk til køreprøven.

Lets ride together

Tilmeld dig Danmarks fedeste køreskole

Book holdstart
close slider
Tlf. 60 60 88 89