Bestil tid til glatbane

Glatbane er en essentiel del af at bestå sit kørekort. Du skal have gennemført samtlige teori- og kørselsmoduler (undtagen Kørelektion 9) inden du booker en glatbane.

Det er mindst lige så vigtigt at huske sin logbog/lektionsplan og p23 ansøgning når man skal til glatbane. Læs mere om P23 på vores info side om borgerservice). Ellers bliver man afvist og det betragtes som, at man ikke har bestået glatbane.

Book glatbane tid
Glatbane pris. Bil på glatbane.
Hvor lang tid tager glatbane?

Kurset var 4 lektioner af 45 minutter, hvor du lærer at manøvre på glat underlag, så du er klar til at køre om vinteren.

Kan man dumpepå glatbane?

Ja, det kan man. Det koster 1.200 kr. at skulle op til glatbane igen.

Glatbane pris - Hvad koster glatbane?

Glatbane er inkluderet i de forskellige pakker hos goodway. Skulle du mod forventning dumpe glatbane, skal du betale 1.200 kr. for at gå op til glatbane igen.

Dagen på glatbane plejer at være en hyggelig og sjov oplevelse for vores elever. Vi kører dertil samlet. Så husk at møde op til tiden på den aftalte dag, du skal på glatbane.

Du får alt det nødvendige info i god tid, og får det gentaget inden du skal booke tid til glatbane.

Du kommer til at køre rundt alene i 4 gange 45 minutter. Din glatbaneinstruktør snakker til dig via en mikrofon til bilen, så du bliver vejledt og lærer at køre på veje med glat underlag bedst muligt.

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med glat bane, så ring til os på: 60 60 88 89.

Lets ride together

Tilmeld dig Danmarks fedeste køreskole

Book holdstart
close slider
Tlf. 60 60 88 89