goodway byder alle køreskole-elever velkommen

Vi ligger i udkanten af Østerbro, med formidable muligheder for at komme til med offentlig transport.
Tag S-tog, Metro eller bus. Med metro kan du skifte til bus, eller gå de sidste 7 minutter op af hyggelig Østerbro. Vi har elever fra hele København og Nordsjælland.

 

københavn Køreskole til kørekort b

Vi er ikke den eneste køreskole i København eller køreskole i Nordsjælland. Men vi får elever fra både København Og Nordjælland

Birkerød
Gentofte
Hellerup
Lyngby
Vanløse
Virum
Østerbro
Herlev
Søborg
Mørkhøj
Ejby

Nordvest
Skovlunde
Brønshøj
Husum
Bagsværd

Hvordan skiller goodway sig ud i forhold til andre køreskoler i københavn?

Der er alt for mange køreskoler, der ikke underviser deres studerende godt nok. Dette siger vi ikke, fordi vi vil pege fingre. Det underbygges af data for jounalistisk arbejde.

Tilbage i 2016 gik adskillige journalister i gang med at undersøge, hvorfor helt op til hver anden elev dumpede deres køreprøve. Svaret var ligetil – ikke god nok undervisning. Hverken i teori eller praksisk.

Vi mener, at det er vores ansvar, at gøre vores elever sikre i trafikken. For deres og for andres sikkerhed. Vi vil aldrig sende vores elever til køreprøve, hvis ikke vi mener, de kan bestå. Dertil er både en teori og køreprøve ganske enkelt for dyr at tage mere end én gang.

Vi vil hellere være en køreskole i København, hvor folk husker os for, at de fik et billigt kørekort, og består hurtigt, end et, der koster dem over 100.000 kr. som vi har hørt i værste tilfælde.

Læs mere om den høje dumperate i artiklen fra TV2 Midt og Vestsjælland. Bemærk, at artiklen er fra 2016. Men problematikken eksisterer stadig.

 

Kørekort i København for alle

Tilmeld dig goodway køreskole.

Book holdstart
close slider
Tlf. 60 60 88 89