Mere end 60 % af alle nye biler bliver solgt med automatgear.

Så hvorfor lære at køre manuel gear? Læs og forstå hvorfor. Også selvom du har har planer om at købe en bil med automatgear.
trafikskole manuel gear
  1. Bedre kontrol: Med et manuelt gear system har du større kontrol over bilen og dens hastighed. Du kan justere hastigheden, som du ønsker, ved selv at ændre gear.
  2. Økonomi: Biler med manuelt gear kan være billigere at køre og vedligeholde end biler med automatgear. Det kræver dog en god forståelse for at kunne køre økonomisk. Dette indgår i din undervisning.
  3. Mere sjov: For nogle mennesker kan det at køre bil være mere underholdende med manuelt gear, da det kræver mere interaktion og engagement fra føreren.
  4. Flere muligheder: Hvis du bor i et område med en stigning eller bakke, kan det være svært at køre med automatgear. Med manuelt gear har du mulighed for at justere hastigheden og få bedre kontrol over bilen.
  5. Bedre følelse af samhørighed med bilen: Når du bruger manuelt gear, bliver du mere bevidst om bilens bevægelser og får dermed en bedre forståelse for, hvordan bilen reagerer på dine handlinger.
  6. Du lærer at køre begge biler på samme tid. Når du lærer at køre bil med manuel gear, kan du også køre en bil med automatgear, men ikke den anden vej. 
  7. Større udvalg. I takt med at flere og flere biludlejere tilbyder flere biler med begge, har du et større udvalg at vælge imellem. Og det kan ofte være billigere at leje en bil med manuel gear, omend det ikke altid er tilfældet.
  8. Større forståelse. Du får en større forståelse for bilen, når du kan høre, hvornår bilen har brug for et gearskifte.
  9. Bedre brændstoføkonomi, hvis du vel og mærke har lært at skifte gear på det rette tidspunkt. Det vil du naturligvis lære hos goodway Køreskole.

Med det sagt, så er det selvfølgelig underordnet, om du foretrækker det ene frem for det andet. Rent komfortmæssigt, kommer man ikke uden om, at biler med automatisk gear er langt nemmere at køre. Især i byer og når man sidder i kø.

Du vælger, hvad for en bil, du vil køre, og hvilken type gear den skal have. 

Når du tager kørekort hos goodway, vil du lære at køre med manuel gear, fordi du så, ligesom i punkt 6, automatisk lærer at kunne køre i bileder med og uden automatisk gear.

Vil du lære at kunne køre bil, så du kan køre både manuel og automatgear?

Book holdstart
close slider
Tlf. 60 60 88 89