Med Rutine pakken kan du køre efter pausen

Få et opkald af en kørelærer, der kan fortælle dig nærmere om Rutine pakken.

Rutinekørsel
i byen

999,-

Har du brug for at komme ud at køre efter års pause, er rutine-pakken ideel til at komme ud på vejen igen.

N
2 x 45 min. kørsel på vej
N
Leje af skolevogn inkl. forsikring

Se andre fede pakker

Lovppakke kørekort

Kørekort Lovpakke pris

11.999,-

Kørekort weekend

Kørsel i  Weekend

15.999,-

Lynkursus kørekort ikon

LYN generhverv

2999.-

Lynkursus kørekort ikon

Hurtigt kørekort
med Lynpakke

14.999,-

Turkes Mohammed
Turkes Mohammed
2020-09-14
En dejlig køreskole. Jeg kunne tage mit kørekort efter mit eget tempo. Og hjælpen var der altid, når man har brug for den. Jeg fik meget ud af teoriundervisning. Det var nemt at forstå og noget jeg kunne brug som bilist ud på vejen. Køreundervisning var rigtig god. Man blev instrueret uden at man følt sig nervøs. Jeg følt mig rolig altid. Fed kørelærer og fed køreskole. Jeg anbefaler det til alle. Og tusind tak for det hele.
Heidi Svarre
Heidi Svarre
2020-09-08
Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Trafik Start. Man får den bedste service - alle aftaler bliver overholdt, og der er stor fleksibilitet ift. at finde de rigtige tider til både teori og køreprøve. Man mærker tydeligt, at Sofjan har stor empati og er god til mennesker. Han er meget afslappet, har let ved at lære fra sig og har en pædagogisk tilgang til indlæring. Jeg giver derfor Trafik Start fem store stjerner.
Martin Haglund
Martin Haglund
2020-08-31
Kørekort hos Trafik Start - Fantastisk Jeg kan varmt anbefale andre at tage sit kørekort hos Trafik Start. Undervisningen, teoretisk såvel som praktisk, er af højeste klasse. Jeg havde fuldtidsarbejde ved siden af mit forløb, og Trafik Start var meget fleksible i forbindelse med, at jeg kunne tage mine køretimer, når det passede ind i min kalender. Sofjan og Sajjad møder alle elever med et smil, hvor der er plads til sjov, samtidigt med at man ruster sig til teoretisk og praktisk prøve. Dette resulterede selvfølgelig i at jeg bestod første gang til begge prøver. Jeg vil gerne sige tak til Trafik Start, Sofjan og Sajjad for et fantastisk forløb, og kan deraf varmt anbefale andre, at tage sit kørekort hos dem. /Martin
Cecilie Errebo
Cecilie Errebo
2020-08-30
Det var en fornøjelse at tage kørekort hos Trafik Start. Teori timerne var super gode. Sofjan gjorde undervisningen mega underholdende og var meget konkret i hvad der skal noteres i forhold til teoriprøven, men var også virkelig god til at forklare om trafikken udover den teoretiske del. Som kørelærer havde jeg Sajjad! Han var så sjov og behagelig at køre med. Jeg kunne mærke, at han fandt ud af hvad der motiverede mig og gjorde mig til en bedre bilist. Jeg følte, at der blev ‘kæmpet’ rigtig meget for mig som elev og jeg følte mig ikke bare som en elev af mange. Hos Trafik Start går de op i hver enkel elev og søger for, at man kommer sikkert og trygt igennem forløbet. Jeg kan klart anbefale Trafik Start.
Sara Nørgaard Weihager
Sara Nørgaard Weihager
2020-08-14
Jeg har haft Sofjan som teori- og kørselsunderviser og han var genial ? Havde ikke tænkt at teoriundervisning skulle være særlig spændende, og havde en idé om at man nærmest skulle holde sig vågen til teori- Sofjan vendte dog om på dette, ved at inddrage alle i undervisningen og give eksempler der var til at forstå for alle. Derudover har han været rigtig god til at inddrage eksempler fra praksis, der gør det klart hvorfor ens teori undervisning er super vigtig! I bilen er han god til, før og efter hver kørsel, at starte en god dialog om hvor man skal fokusere på at blive bedre og en klar forventningsafstemning om ens kørsel og forløbet. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg, og vil klart anbefale Trafik Start til alle der vil have et frisk pust i ens teori og praksis undervisning ?
Laurits Kragelund
Laurits Kragelund
2020-08-11
Trafikstart er en rigtig lærende og god køreskole. Jeg fik min teoriprøve og køreprøve i første hug hos dem, hvilket var resultatet af deres gode undervisning. Teoriundervisningen er rigtig god, da underviserne inddrager eleverne godt, så man ikke sidder tilbage med et indtryk af, at man keder sig. Derudover giver det også et personligt præg til teoritimerne, så man ikke føler sig ukendt eller fremmedgjort, hvilket skaber en god atmosfære i rummet. Kørselsundervisningen er også rigtig god, da underviserne forklarer og fortæller på en forstående måde, hvad man gør forkert, og man derfor forstår de fejl som man lærer, og derved retter hurtigt op på fejlene igen. Deres online booking system er rigtig lettilgængeligt, så det er svært at misforstå, hvordan man booker sine køretimer. Dog skal man booke dem i god tid, da der er raft om timerne. Stemningen i klassen og i bilen er som sagt afslappet og lærende, og underviserne er gode til at gøre undervisningen inddragende, lærende og spændende. Alt i alt er trafikstart en fremragende køreskole, som fortjener jer kommende bilister et kig!
Helena Akselbo Lawrence
Helena Akselbo Lawrence
2020-08-07
Bedste køreskole i København Ikke nok med at det er den bedste køreskole, men den har også den bedste kørelærer du finder. Teoritimer: han søger for at alle kan følge med og at alle forstå hvad der bliver sagt og vist på tavlen Køreundervisning: sofjan søger for at alt bliver gjort i trin og at man kan følge med og at man føler sig sikker, det er både seriøst men med lidt sjov i undervisningen Klar til prøve: igen så søger sofjan for at du er klar til prøve, hvis han siger at han ikke synes du er klar til prøve så siger han det fordi han ikke synes du er klar. Kørelæreren: han er den bedste og han tænker virkelig på sine elever. Jeg kan kun anbefale sofjan og trafikstart som køreskole.
Rochak Silwal
Rochak Silwal
2020-07-23
Jeg skiftede fra en anden køreskole til TRAFIK START og det et af mine bedste valg i mit liv. Jeg kan kun anbefale denne køreskole, fordi kørelærerne er fantastiske. Og atmosfæren er hyggelig og afslappet. Man føler ingen stress og alt forgår i behageligt tempo.. Især bookingsystemmet gør det nemt at tilrettelægge ens hverdag. Mere end fem stjerner vil jeg helt klart også give til TRAFIK START???
Theis Zart
Theis Zart
2020-07-13
Jeg skrev tidligere en anmeldelse, om at jeg bare manglede min køreprøve. Men det fik jeg ordnet med Sofjan, og det var super fedt. De aller bedste hilsner herfra til Trafik Start! Venlig Hilsen Theis
Oliver Riis
Oliver Riis
2020-07-09
Kørelærer Sofjan er både sjov og seriøst når vi kører. Jeg kan klart anbefale ham. Hans teoriundervisning er lærerne og spændende på samme tid. Når man er ude og køre med Sofjan skal man bare tage det stille og roligt. Han er god til at få dig den rette vej. Vildt god kørelærer.
Book holdstart
close slider
Tlf. 60 60 88 89